More


  Centrele de vaccinare din județ, vizitate de secretarul de stat Zoltán Kallós

  - Advertisement -

  Secretarul de stat Zoltán Kallós din Ministerul Educației, împreună cu prefectul Altfatter Tamás au făcut sâmbătă mai multe vizite de lucru la centre de vaccinare din județul Satu Mare.

  Vizitele au început la centrul de vaccinare organizat în cadrul Maratonului Vaccinării în parcarea Shopping City Satu Mare. Demnitarul a apreciat organizarea fluxului medical de vaccinare, accesibilitatea centrului și faptul că un număr mare de sătmăreni s-au imunizat aici.

  În continuare, a fost vizitat centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială ”Dr. Vasile Lucaciu”, de pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare, unde funcționează 3 cabinete de vaccinare cu ser furnizat de Pfizer-BioNTech. Și aici, cetățenii se pot vaccina fără programare pe platforma națională, doar cu o programare direct la centru.

  Centrul de vaccinare de la frontiera cu Republica Ungară se află în etapa finală de organizare a fluxurilor medicale necesare. La PTF Petea vaccinarea se va face cu ser de la Johnson&Johnson, doză unică, fiind accesibil pentru toți cetățenii, nu doar pentru cei aflați în tranzit transfrontieră.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img