More


  Satu Mare fără cerșetori

  - Advertisement -

  Poliția locală a dezvoltat o campanie fără precedent în Satu Mare. Toți cerșetorii și persoanele fără adăpost au fost ridicate de pe străzile municipiului reședință de județ. Campania  de avengură a Poliției Locale Satu Mare se dovedește a fi un succes deoarece doar în această săptămână au fost ridicte 41 de persoane.

  Poliția Locală a făcut o bază de date cu toți cerșetorii identificați, pe care o va folosi în caz de nevoie, în vederea îmbunătățirii activității de reducere a fenomenului.

  Potrivit PresaSM, cei care sunt din municipiul Satu Mare au fost direcționați către Adăpostul de Noapte, iar cei care sunt din alte localități au fost amendați și trimiși în comunele/orașele de proveniență.

  De asemenea, primăriile localităților din care provin cerșetorii și persoanele fără adăpost vor fi informate pentru a lua măsurile care se impun.

  De asemenea, Poliția Locală a început o amplă campanie de combatere a cerșetoriei, urmând să se pună în fiecare local afișe de descurajare a fenomenului, oamenii fiind îndemnați să nu ofere bani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img