Prezentă marți seara în studioul Nord Vest TV, fostul ministru al tineretului și sportului, Ioana Bran a declarat în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană că e pregătită să revină în prim planul politicii sătmărene și s-a decis să candideze pentru funcția de președinte a organizației municipale Satu Mare a PSD.

”M-am decis să candidez la funcția de președinte a organizației municipale a PSD Satu Mare. A fost o scurtă pauză de la politică pe care am luat-o după nașterea lui Cezar dar mă bucur de un copil extrem de cuminte care mi permite să-mi reiau activitatea la partid. Vreau să fac o echipă puternică la municipiu, să îmbinăm tinerețea cu experiența . Avem oameni valoroși în partid și sunt convinsă că putem redeveni a prima forță politică românească în județ, în 2024” a spus Ioana Bran la Actualitatea sătmăreană.
Ioana Bran se declară optimistă și vede un PSD Satu Mare ce va intra în normalitate în scurt timp. ” Vom avea alegeri interne în toate organizațiile, la tineret, la femei, la municipiu , la județ și sunt convinsă că vom găsi echilibrul și vom intra în normalitate. Trebuie să profităm de trendul ascendent al PSD, la nivel național și să fim pregătiți și puternici la alegerile din 2024” a mai spus Ioana Bran.

Ioana Bran, nuntă pe 12 iunie
Fostul deputat PSD, Ioana Bran a vorbit marți seara și de evenimentul deosebit pe care-l pregătește pentru 12 iunie.

”Am profitat de relaxările anunțate după pandemie și în trei săptămâni încercăm să organizăm nunta . Am tot amânat nunta din cauza pandemiei și acum am decis ca pe 12 iunie să organizăm evenimentul. Va fi o nuntă mică la un local din Satu Mare fără fast , coar cu familiile noastre și cu câțiva prienetni apropiați” a povestit Ioana Bran.
Înregistrarea emisiunii de marți 25 mai 2021 poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here