More


  Liga a 4-a: VICTORIA CAREI e noua CAMPIOANĂ ! Succes categoric în finala cu UNIREA Tășnad!

  - Advertisement -

  Victoria Carei a câștigat clar finala Ligii a 4-a, scor 4-1 cu Unirea Tășnad și e noua campioană a județului Satu Mare, la fotbal.

  Careienii merg astfel la barajul de promovare și speră să revină în eșalonul trei după o pauză de mai bine de zece ani. E drept că în noul format, CSM Victoria, echipa din Carei câștigă în premieră campionatul Ligii a 4-a și așteaptă acum deciziile Federației Române de Fotbal, legate de organizarea barajelor de promovare.

  Finala de vineri , jucată pe o șploaie sâcâitoare, a avut parte doar de o oră de echilibru.

  Victoria a deschis scorul în minutul 22 prin Kinczel după o fază prelungită de atac. Imediat după pauză, Mărneanu a readus Unirea în joc cu reușita de 1-1 din minutul 48. Doar că bucuria tășnădenilor a durat doar șase minute, Kinczel reușind dubla pentru 2-1 în minutul 54. Zbona a transformat un penalty acordat correct de centralul Vidican și Victoria era deja cu o mână pe trofeul de campioană din minutul 67.

  Jucătorii Unirii n-au mai avut resurse să revină în meci iar în prelungiri, Vereș a închis tabela la 4-1 cu o torpilă trimisă în vinclu de la marginea careului.

  ”Suntem bucuroși că după atâția ani reușim să câștigăm titlul la Carei. E meritul băieților, a conduerii a celor care au crezut în noi. Acum ne bucurăm de victorie dar de mâine revenim la trabă căci suntem abia la jumătatea drumului. Obiectivul nostrum e clar, promovarea în Liga a 3-a. Careiul și oamenii iubitori de fotbal din zonă merită acest lucru!” a spus la final antrenorul  careienilor,Marius Botan.

  De partea cealaltă veteranul Marius Bălău, antrenorul –jucător de la Tășnad s-a arătat dezamăgit de rezultat dar a ținut să-și felicite echipa pentru parcursul bun din acest minicampionat.

  ”Am ajuns până-n finală și i felicit pe băieți. Oboseala acumulată și a spus cuvântul și pe final de meci am cedat. Mult succes celor din Carei la baraj” a spus Marius Bălău.

  Partida a fost arbitrată de trioul Rareş Vidican -Ciprian Danşa – Răzvan Ionuţ

  Observator de joc Zoltan Pataki, iar observator de arbitri Constantin Por. De altfel cei doi vicepreședinți ai AJF ului au oficiat și la festivitatea de premiere…Președintele AJF ului, Ștefan Szilagyi a fost marele absent al finale, acesta având de observant la ora meciului de pe Olimpia partida Poli Timișoara-U Craiova, 2-1 din Liga 2.

  Unirea Tășnad- Veiber – R. Suranyi, E. Suranyi, R. Silaghi, Bolba, Locse, Mărneanu, C. Silaghi, Bălău, C. Mariș, Schnellenperger/  Stuleanec, Todorca, Creț, Mașlinca, V. Mariș, Ardelean. Antrenor< Marius Bălău.

  CSM Victoria Carei-  Mitracica – B. Griszhaber, Orosz, D. Griszhaber, Tilinger, Kinczel, Ghiarfaș, B. Bakai, Mihai, Zbona, Mihale. Rezerve< Nemesi, Dascăl, Vereș, S. Bakai, Nagy, Holczberger, Schuller. Antrenor< Marius Botan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img