More


  Primăria Homoroade, demersuri pentru înființarea unei rețele de gaz în comună!

  - Advertisement -

  Primăria Homoroade, în parteneriat cu alte trei primării din județ, va depune studiul de fezabilitate și solicitarea de finanțare din fonduri europene prin POIM (Programul Operațional Infastructura Mare), pentru proiectul “Rețea de gaze naturale”, anunță primarul comunei Homoroade, Ardelean Simion. Acest proiect urmărește înființarea unei rețele de alimentare cu gaz în toată comuna.

  Locuitorii comunei sunt rugați să completeze și să depună la sediul primăriei precontractul care să ajute la obținerea finanțării pentru acest proiect.
  ”Pentru obținerea unui punctaj maxim la evaluarea proiectului, care să ne asigure finanțarea, trebuie să facem dovada prin “precontracte ” că peste 60% din gospodăriile existente se vor racorda la rețeaua de gaze! Consider că realizarea acestui proiect cu bani europeni reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea comunei și creșterea confortului nostru”, a mai precizat primarul Ardelean Simion.
  Cei care doresc să primească aceste precontracte prin poștă sau mail pot contacta Primăria Homoroade la telefon 0261870705 sau office@primariahomoroade.ro.
  După ce rețeaua va fi finalizată, racordarea gospodăriilor se va face gratuit, doar instalația din interiorul locuințelor va fi suportată de proprietari!
  ”Vă informăm că branșamentul se va realiza cu titlu gratuit pentru fiecare gospodărie, a mai precizat primarul Ardelean Simion.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img