More


  PS Timotei va sfinți capela mortuară din Cuța, comuna Socond

  - Advertisement -
  Cu binecuvântarea Preasfințitului Părintele IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului Preasfințitului Părinte, TIMOTEI SĂTMĂREANUL, v-a sfinții Capela mortuară a satului Cuța, comuna Socond. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10:00.
  Capela mortuară este construcție realizată integral din cărămidă aparantă, cu 12 stâlpi semi-rotunzi atât interior cât și exterior.
  ”Este un proiect personal, atât ca și proiectare, arhitectură, cât și majoritar este o execuție personală.
  Vă așteptăm cu toată inima să ne bucuram de această sărbătoare minunată!
  Și aceste cuvinte au înrădăcinat în inima mea să construiesc în Cuța o construcție sfântă din cărămidă aparentă după dorința Ierarhului.
  A fost multă muncă personală până la epuizare. Multe greutăți până la lacrimi de suferință. Dar Dumnezeu nu m-a lăsat și mi-a ridicat inima”, este messajul transmis de preotul Gabriel Chereji.
  La Mănăstirea Scărișoara, Preasfințitul IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, și mărturisit un gând minunat: ” Ce frumos ar fi să avem cât mai multe construcții de biserici din această cărămidă aparentă, așa precum este Mănăstirea Scărișoara, Catedrala Episcopală și Mănăstirea Rohia.”


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img