More


  Se stabilește un plan de redresare post-Covid-19

  - Advertisement -
  Având în vedere scăderea numărului cazurilor de coronavirus la nivelul județului Satu Mare, unitățile spitalicești care acordă servicii medicale pacienților infectați cu SARS-CoV-2 se reorganizează.
  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás și directorul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai, s-au întâlnit ieri, 17 iunie2021, cu reprezentanții spitalelor de stat, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, Spitalul Județean de Pneumoftiziologie, Spitalul Municipal Carei, Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, în vederea stabilirii unui plan de redresare post-Covid-19 și pentru o analiză privind structura unităților sanitare în situația unui nou val pandemic.
  În cadrul ședinței de lucru au fost prezentate propuneri privind necesarul de materiale de protecție și materiale sanitare, de medicamente, dispozitive medicale, aparatură medicală și necesarul de resurse umane.
  Au fost analizate, de asemenea, situațiile particulare, în special cele privind asigurarea gărzilor, a nașterilor și a asistenței de terapie intensivă.
  În perioada următoare, toate spitalele din județul Satu Mare vor asigura asistență medicală pentru întreaga populație, iar secțiile dedicate tratării COVID-19 vor fi restrânse.
  Până ieri, la nivelul județului Satu Mare au mai fost internați 9 pacienți diagnosticați cu COVID-19.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img