More


  Aproximativ 120 de jandarmi vor acționa pe raza județului

  - Advertisement -

  Pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica în perioada 19 – 21 iunie 2021, acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

  În acest sens, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

  Efectivele unității vor asigura măsuri specifice la manifestările prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, la Concursul de cai de la Rușeni, la Campionatul de Rally Sprint și la Festivalul pălincii de la Tășnad.

   

  Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

  Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

  În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

   

  Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img