More


  Cine știe olimpism , CÂȘTIGĂ! Peste 100 de elevi au participat la acțiunea Academiei Olimpice , filiala Satu Mare!

  - Advertisement -

  Filiala Satu Mare a Academiei Olimpice Române a ținut neapărat și a reușit să marcheze “Luna Olimpică” 23 mai-23 iunie (chiar dacă pandemia continuă să ne dea bătăi de cap) printr-un concurs “CINE ȘTIE OLIMPISM, CÂȘTIGĂ!”.

  La finele săptămânii trecute au avut loc două evenimente. Unul la Satu Mare, în organizarea catedrei de Educație Fizică a Colegiului Național “Ioan Slavici” (profesorii Rogojan Dana, Nastor Cecilia, Contraș Alexandru), iar cel de-al doilea la Medieșu Aurit, unde de organizare s-a ocupat prof. Meszaros Adrian.

  Ambele concursuri s-au desfășurat în aer liber, în parcul Colegiului Național “Ioan Slavici” și, respectiv, pe aleile din jurul cetății medievale din Medieșu Aurit. Au fost postate 10 stații, unde pe concurenți i-au așteptat întrebări din frumoasa lume a olimpismului. Toți copiii prezenți au fost încântați să primească, mulțumită AOR, câte un tricou cu însemnele COSR. Cei evidențiați au primit și diplome, fanioane, șepcuțe, broșurti, etc, toate cu însemnele COSR.

  De remarcat prezența la Medieșu Aurit a primarului Török Marian, iar la Satu Mare a doamnei director Sibian Simona, care a oficiat festivitatea de premiere.

  La cele două evenimente au participat peste 100 de elevi.

  Au fost întreceri reușite, în care copiii au dovedit cunoștințe olimpice, fapt ce ne dă speranța că  sentimentul olimpic mai are, cel puțin deocamdată, șanse de supraviețuire!

  În final dorim să aducem mulțumiri Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, pentru promptitudinea cu care a răspuns solicitării noastre, promptitudine care a permis efectuarea demersurilor necesare pentru a primi în timp util aprobarea și, implicit, materialele din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română.

  Filiala Satu Mare a Academiei Olimpice Române

  Director,

  Prof. Alexandru Contraș  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img