More


  Consiliul Județean Satu Mare beneficiază direct și în mod gratuit de consultanță în achiziții publice

  - Advertisement -

  Consiliul Județean Satu Mare este partener al Protocolului încheiat cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) în cadrul proiectului ”Asistență Tehnică facilitată de către Banca Mondială”.

  Miercuri a avut loc deschiderea workshop-urilor privind derularea procedurilor de achiziții publice, planificarea procesului de achiziție publică.

  Prin acest proiect, Consiliul Județean Satu Mare beneficiază direct și în mod gratuit de consultanță în achiziții publice care are ca rezultat verificarea și actualizarea metodelor de abordare ale instituției în procesul de achiziții publice, la fel cum este aplicat la nivel național. La această întâlnire, în sistem de teleconferință, au participat vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, directorul executiv al Direcției Achiziții Publice, Mihaela Bura, directorul executiv al Direcției Tehnice, Ioan Șereș, experții în achiziții publice, experții tehnici și cei în implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din partea Consiliului Județean Satu Mare, experții ANAP și experții Băncii Mondiale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img