More


  DRAME. Tragedii de Rusalii

  - Advertisement -

  Județul Satu Mare a fost, pur și simplu, zguduit de o serie de tragedii. Un tânăr de numai 20 de ania murit încecat într-o balastierăă din județ, în timp ce alți sătmăreni au ajuns la Uregențe în stare gravă în urma unor accidente rutiere.

  Tânăr de 20 de ani, decedat
  Șapte subofițeri au intervenit duminică, in jurul orei 18.oo, cu o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și cu o autospecială dotată cu o barcă pneumatică pentru salvarea unui bărbat înecat în balastieră la Ciuperceni.

  victima, un tânăr de numai 20 de ani, nu era de găsit. Din nefericire, în cele din urmă, tânîărul în vârstă de doar 20 de ani a fost găsit la ora 19:48 și declarat decedat.

  Accidente rutiere grave
  Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină vineri, 18 iunie 2021, în jurul orei 08:00, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane, implicată într-un accident rutier, în localitatea Bixad. În accident a fost implicat un tractor cu un singur pasager. Odată ajunse la fața locului forțele profesioniste au extras victima de sex masculin, în vârstă de 69 de ani, în stare inconștientă și necooperantă și a fost predată echipajului SMURD fiind transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare.

  Sâmbătă la ora 18:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei victime și acordarea îngrijirilor medicale celor 2 pasageri, rezultați în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Negrești-Oaș. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit soferul autoturismului încarcerat iar cei 2 pasageri autoevacuați. Victima încarcerată a fost extrasă în stare conștientă și cooperantă. După extragerea persoanei, cele 3 victime au fost transportate cu ambulanța SMURD, respectiv cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean 2 la CPU Negrești-Oaș, iar una a fost transportată la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

  În noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Bârsău,județul Satu Mare, a avut loc un accident de circulație care s-a soldat cu rănirea a cinci persoane. Un tânăr șofer de 20 de ani, din județul Maramureș, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un cap de pod, conform informatiilor PresaSM. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă.

  În momentul producerii accidentului, alți patru tineri se aflau în mașină alături de șofer. Toți cei cinci au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Una dintre tinerele care se afla în mașină a suferit răni mai grave. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img