More


  CONTRABANDIST RECALCINTRANT la Satu Mare

  - Advertisement -

  În cursul zilei de ieri şi poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.

  În jurul orei 17.45, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic, în municipiul Satu Mare, a unui autoturism înmatriculat în România.

  Şoferul a refuzat să se supună controlului, devenind recalcitrant.

  În autoturism, poliţiştii de frontieră au observat mai multe colete cu ţigări, motiv pentru care s-a luat măsura transportării maşinii la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor. Tot la sediul STPF Satu Mare au fost conduşi şoferul şi pasagerul din autoturism.

  În urma inventarierii coletelor cu țigări descoperite în autoturism, s-a constatat că acestea conțin 2.450 pachete țigări, de proveniență ucraineană. Pe timpul cercetărilor, persoanele au declarat că mai deţin o cantitate de ţigări, pe care au depozitat-o într-un imobil din municipiul Satu Mare. Ulterior, de la imobilul respectiv, poliţiştii de frontieră au ridicat 3.600 pachete de ţigări.

  Întreaga cantitate, adică 6.050 pachete, în valoare totală de 70.785 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoturismul, a cărui valoare a fost estimată la 6.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

  În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img