More


  Unii șoferi sătmăreni calcă Codul Rutier în picioare

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 11-13 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale.
  Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat, în perioada 11-13 iunie a.c., activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 99 000 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 30 conducători auto.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri sătmăreni, au depistat pe raza județului Satu Mare, patru conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare.
  Un conducător auto nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, pe drum prioritar.
  Trei bărbați au condus autoturismele în urma consumului de băuturi alcoolice.
  13 conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h.
  În cazul a nouă conducători auto s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru alte abateri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img