More

    Liga a 3-a: DACIAN NASTAI e OFICIAL antrenorul celor de la SPORTUL ȘIMLEU

    Dacian Nastai  s-a despărţit de FCSB în această vară şi a revenit acasa pentru a si prelua postul de profesor la LPS Satu Mare.

    Nastai nu va ramane insa doar la catedra si la grupele de juniori de la Liceul Sportiv ci va va antrena in paralel si echipa de Liga a 3-a,  Sportul Şimleu. Antrenorul din Satu Mare revine sub Măgură unde a mai antrenat acum 12 ani într-o perioadă în care FC Silvania evolua în Liga a II-a

    A devenit şi oficial: Dacian Nastai este antrenorul de la Sportul Şimleu. Tehnicianul din Satu Mare şi-a rezolvat situaţia contractuală cu FCSB şi vine mai aproape de casă, urmând ca din această vară să preagătească Sportul Şimleu.

    Dacian Nastai revine sub Măgură la aproape 12 ani distanţă. El a mai antrenat la Şimleu într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleuan, când FC Silvania evolua în Liga a II-a.

    Noul antrenor şi-a început treaba la echipă, iar sâmbătă  a si asistat de pe banca tehnică la amicalul pierdut de Sportul Simleu, 0-1  în deplasare la Sânmartin cu CS Lotus Băile Felix.

    La despărţirea de FCSB, antrenorul Dacian Nastai a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de facebook.

    “Mulțumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua București s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experiență utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simțit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut și vă urez baftă”, a transmis Dacian Nastai.

    Luni seara Dacian Nastai a confirmat si pe pagina personala de facebook intelegerea cu noul sau club, Sportul Simleu.

    ~Începând de azi sunt antrenorul echipei de liga a 3-a, Sportul Șimleul Silvaniei. Un nou drum alături de  oameni deosebiți, o noua provocare alb-albastră.~ a scris Nastai.

    Sambata Sportul Simleu va juca o partida amicala cu CSM Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE