More


  ACȚIUNE. PERCHEZIȚII cu MASCAȚI la Satu Mare. Rețea de TRAFICANȚI DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

  - Advertisement -

  La data de 22.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

  În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2021, inculpații au achiziționat, transportat, preparat, ambalat deținut și comercializat substanțe cu efecte psihoactive la prețul 10 lei / plic.

  La data de 22.07.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județelor Maramureș și Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate 142 de pliculețe cu substanță albă, pulverulentă și substanță vegetală, de culoare verde, susceptibilă de a avea un efect psihoactiv, 1.835 de pliculețe din material plastic transparent, prevăzute cu ziplock, precum și suma de 52.556 de lei.

  De asemenea, au mai fost ridicate trei grindere, o pipă și mai multe recipiente, o pungă din material plastic, neagră, care conținea cinci perechi de mănuși, 13 sticluțe și 15 pungi din hârtie (o pungă din hârtie care conținea o substanță vegetală de culoare verde) și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

  În cursul zilei de astăzi, cei 5 inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca, SCCO Satu Mare și SCCO Sălaj, al polițiștilor din cadrul IPJ Maramureș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

  La operațiune au participat jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img