More


  NORD VEST TV. Mircea Govor: “În speța de la municipiu, ștrandul va fi o bombă cu ceas pentru coaliție…!”

  - Advertisement -

  Managerul Nord Vest TV, Mircea Govor, a analizat, marți seara, la “Actualitatea sătmăreană”, subiectele din ultimele zile din politica și administrația locală și națională.

  Acesta a vorbit despre anunțata candidatură la șefia PSD Satu Mare a deputatului Radu Cristescu. Despre situația ștrandului din municipiu, despre vaccinare, situația economică și nu în ultimul rând despre gafa ministrului Sporturilor la adresa medaliatei cu argint de la Tokyo, Ana Maria Popescu.

  O candidatură benefică
  Aceasta a fost prima reacție a managerului NVTV, Mircea Govor, la subiectul legat de candidatura anunțată de deputatul Radu Cristescu la șefia PSD Satu Mare.

  “Am văzut anunțul pe site-uri…Să dea Dumnezeu să fie cât mai mulți candidați la președinția PSD Satu Mare. E un lucru bun că s-a anunțat această candidatură. E democrație și e de dorit să avem mai multe candidaturi. Eu mi-am anunțat încă din aprilie intenția de a candida la funcția de președinte al PSD Satu Mare și nu o să tot repet în fiecare emisiune acest lucru. Eu vreau să fiu ultimul care își anunță oficial candidatura. Aș face doar o remarcă. La noi, la PSD, s-a mers pe moțiuni și trebuie să te prezinți ca și candidat cu o echipă serioasă cam de 25 de oameni. O echipă cu care te prezinți în fața conferinței județene…Să dea Domnul să fie cât mai mulți candidați care să poată veni cu astfel de echipe. Și nu merge cu dublă legitimare…!”, a punctat Mircea Govor.

  Ștrandul, bombă cu ceas
  În emisiunea de marți seara nu a fost ocolit nici subiectul legat de anunțul primăriei legat de ruperea contractului cu firma care are în concesiune ștrandul sătmărean.

  ”Ștrandul a fost abandonat pentru populație, sigur că a venit și pandemia, cert e că acum Primăria va face demersurile să-l preia înapoi. Probabil că firma care l-a concesionat va cere bani, despăgubiri. Soluția trebuie găsită în folosul sătmărenilor. Ștrandul trebuie redat oamenilor pentru tratament, relaxare. Sigur că ar fi cârcotași care spun că ștrandul e ținut intenționat închis pentru ca celălalt aqua park să funcționeze la maxim…dar asta eu nu o cred…”, a menționat Mircea Govor, care a dat exemplul ștrandului de la Tășnad care e magnet pentru turiști și e administrat de primărie.

  ”Putem lua exemplu de la Tășnad, căci apa termală de la Satu Mare e la fel de bună ca cea de acolo și de la Mihăieni…Dacă actuala conducere a municipiului se va gândi că pentru oameni e mai bine ca Primăria să administreze ștrandul, atunci municipalitatea va avea de câștigat, dacă însă lucrurile vor fi tărăgănate în litigii și procese, timpul va trece, sătmărenii vor pierde și la fel conducerea orașului.

  Dacă vor trece 3-4 ani prin procese, atunci și ștrandul poate deveni o problemă …eu nu dau acum soluții. Spun doar că oamenii trebuie să beneficieze de tot confortul și Satu Mare să fie plin de turiști”, a mai punctat Mircea Govor, care a avertizat că tărăgănarea problemei va putea aduce probleme în coaliția UDMR-PNL care conduce municipiul.

  ”Atât pot să spun în încheierea subiectului ștrand… Când se va finaliza problema ștrandului sunt curios cum va funcționa coaliția la nivelul municipiului Satu Mare și poate chiar la județ. Coaliția e formată din UDMR-PNL …În speța de la municipiu, ștrandul va fi o bombă cu ceas pentru coaliție. Cu interes aștept să se termine … Șansa pentru sătmăreni e să se pună direct piciorul în prag, nu să se ajungă la litigii pe ani întregi…!”, a încheiat Mircea Govor.

  Înregistrarea emisiunii Actualitatea sătmăreană de marți seara poate fi urmărită pe pagina de facebook a NORD VEST TV.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img