More

    TRANSFER: De la Vetiș direct în Liga a 2-a! ”Căpitanul” Adrian Godja a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu!

    În urmă cu o săptămână aminteam în GNV că doi dintre tinerii jucători de la Viitorul Vetiș, Adrian Godja și Alex Micle au ajuns să dea probe de joc la formația de liga a 2-a, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Ei bine, se pare că antrenorul pandurilor , Cristian Lupuț a fost mulțumit de evoluțiile celor doi în amicalele în care i-a folosit și la antrenamentele effectuate împreună cu echipa sa.

    Astfel, oficialii Pandurilor l-au reținut în lot pe căpitanul celor din Vetiș, Adrian Godja cu care au și semnat un contract pe doi ani până la terminarea junioratului și apoi încă cinci . Iar Alex Micle va rămâne la Vetiș dar va fi în continuare monitorizat de gorjeni.

    După o săptămâna de antrenamente și meciuri de pregătire la Tg Jiu , cele doua cluburi s-au înțeles pentru transferul definitiv al lui Godja Adrian !

    ”L-am dat definitive pe Godja și mă bucur că iată munca depusă de noi la Vetiș a și dat roade. E un proiect început în urmă cu un an, vrem să creștem tineri și copii și să le dăm șansa de a ajunge cât mai rapid la performanță. Noi le oferim condiții de pregătire și pe viitor cine știe poate chiar vom încerca și o promovare în liga a 3-a.” Ne-a spus președintele Viitorului Vetiș, Roli Horvath.

    Clubul din Vetiș  ii urează mult succes și ”ii mulțumim pentru întreaga activitate !! Suntem foarte bucuroși ca după nici un an de când am început acest proiect la Vetis reușim sa dam un jucător la liga II !! ” ne-a transmis antrenorul Cristi Popa de la Vetiș.

    Altfel, echipa din Vetiș  a început antrenamentele pentru pregătirea noului sezon .

    Vor urma meciuri de pregătire :

    31 Iulie – meci de pregătire cu Valea lui Mihai la Vetis

    7 August cu Negresti in deplasare

    10 August – la Valea lui Mihai cu echipa din localitate

    12 August cu Oasul Negresti la Vetis

    15 August turneu la Paulesti

    Iar înaintea primei etape din Liga a 4-a elite vor mai fi două amicale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE