More


  Daliana Carei, start în competițiile de junioare U15 și U17!

  - Advertisement -

  Fotbal Feminin

  Comitetul de Urgență al FRF a aprobat referatul departamentului competiții și fotbal feminin, prin care s-au stabilit datele de start ale Ligii 3 Feminin și campionatelor naționale de junioare U15 și U17.

  ACS Daliana Carei şi-a aflat grupele în care a fost repartizată la Campionatul Național de Fotbal Feminin Junioare U11, U13, U15 și U17, ediția 2021 – 2022.

  De apreciat participarea clubului sătmărean în toate cele patru grupe de junioare ale campionatului Național, unde doar cinci cluburi de tradiție au mai reușit această prezență: Olimpia Cluj, CSM Alexandria, FF Baia Mare, Atletic Turnu Severin și Activ Slobozia.

  LIGA DE JUNIOARE U17
  Actuala ediție de campionat a Ligii de Junioare U17 debutează pe 8 octombrie și aliniează la start 26 de echipe, împărțite în 6 serii, două a câte 5 echipe și patru a câte 4 echipe! Careiencele au fost repartizate în grupa a 5-a

  LIGA DE JUNIOARE U15
  Campionatul Ligii de Junioare U15 debutează pe 3 octombrie. Cele 38 de echipe înscrise în competiție au fost grupate în 8 serii a câte 4 sau 5 echipe, ținând cont de criteriile geografice. În această etapă vor juca fiecare cu fiecare în serie, rezultând un număr 4-5 jocuri/echipă, în funcție de serie! Daliana va juca în grupa a 7-a.

  Campionatul National de Junioare U11
  În sezonul 2021/2022 s-au înscris 15 echipe în Campionatul Național de Junioare U11! În faza grupelor fiecare echipă va fi gazda unui turneu .

  Campionatul National de Junioare U13
  La această grupă de vârstă s-au înscris 22 de echipe în Campionatul Național de Junioare U13!

  Detalii despre tragerea la sorţi şi modul de desfăşurare al jocurilor le găsiţi la următorul link: https://www.frf.ro/recomandate/start-in-liga-3-feminin-si-competitiile-de-junioare-u15-si-u17/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img