More  Castelului Károlyi va găzdui expoziţia de artă fotografică „Novus Via Art”

  Luni, 11 octombrie 2021, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică „Novus Via Art”, realizată de Asociația Cultural-Artistică „Slash Light” din Oradea.

  Expoziția cu titlul Novus Via Art prezintă creația artiștilor fotografi expozanți care vor să creeze o nouă linie a artei în general. Evenimentul reprezintă o predare de ștafetă a maeștrilor care dau mai departe tinerilor cunoștințele și experiența lor în arta fotografică. Expoziția este formată din 80 de fotografii artistice de înaltă calitate.

  “Expoziția internațională „Novus Via – Noi perspective în arta fotografică”. Expun trei artiști fotografi orădeni și un artist fotograf din Germania. Aceștia prezintă noi perspective, forme de exprimare, ne dezvăluie abordarea de noi stiluri. Ne aduc în prim plan mesaje, simboluri, poezia, mistica, filosofia vizuală despre sensurile și misterele existenței. Există multe de văzut și de spus: despre Bine și Rău, tentație, transcendență, demonii cu față umană.”

  Expozanții sunt: Weiss Sefan (fost fotograf al Teatrului din Oradea, fotoreporter la Scânteia tineretului); Erbsz Tibor , coleg de creație al lui Weiss Stefan; Illés I. Emeric (artist fotograf cu numeroase premii și expoziții ); Mészáros Varga Erzsébet (artist fotograf cu distincția medalie de argint)

  Expoziția va fi deschisă în perioada 11 – 24 octombrie 2021.

  Evenimentul se va bucura de un moment artistic cu versuri și muzică, prezentat de Oszaczky-Andrássy Katalin (pian) și Viktor József (contratenor).

  Mai multe detalii unde se pot vedea lucrările celor 4 artiști fotografi: https://novusvia-artgroup.work/work

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE