More


  Târgul de job-uri îi așteaptă pe sătmăreni! Peste 350 de locuri de muncă disponibile

  - Advertisement -

  A început târgul de job-uri în incinta AuShopping! În perioada 22-23 ianuarie 2022 Satu Mare găzduiește prima expoziție de job-uri internaționale atât pentru angajatori, cât și pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă.

  Începând cu ora 11, astăzi  Daniela Culic, din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, a făcut  prezentarea proiectului ROHU370. Mai apoi domnul Sergiu Rusu – specialist resurse umane din partea Adecco România a prezentat metodele de recrutare.

  Sătmărenii sunt invitați pentru a participa la târg. Aceștia au la dispoziție o gamă largă de locuri de muncă din diverse domenii.

  Peste 350 de locuri de muncă sunt la dispoziția sătmărenilor la Expo Jobs Satu Mare
  Companii de renume din România și Ungaria vor recruta forță de muncă la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul evenimentului organizat de Expo Industry Satu Mare în parteneriat cu cei de la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, în incinta Cinema One Laserplex de la AuShopping.

  Astfel, timp de două zile în jur de 30 de companii vor fi prezente cu circa 350 de locuri de muncă disponibile în diferite domenii de activitate, accesul la târg fiind gratuit, la fel și serviciile de consultanță profesională de pregătire. Târgul de job-uri se  desfășoară sâmbătă și duminică, începând cu orele 10.30 în ambele zile până la ora 18.30.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img