More
  spot_img

  Recolta Dorolț învinge o echipă de Liga a 3-a în primul amical al iernii!

  - Advertisement -

  Recolta Dorolț a fost a doua echipă din județ, după CSM Satu Mare ce a disputat un meci amical pe terenul sintetic de la baza Dinamo.

  Trupa lui Cosmin Iuhas s-a impus , scor 4-3 în fața unei echipe de liga a 3-a, Progresul Șomcuta Mare.

  Recolta a condus cu 2-0 la pauză prin reușitele lui Iuhas min 8 și David Vincze min 40. Oaspeții au redus din diferență după pauză și au egalat chiar în minute 65. Vincze și Băbuț au dus scorul la 4-2 pentru cei din Dorolț iar în prelungiri maramureșenii au înscris pentru 4-3.

  Recolta Dorolț: Chereches-Catalan-Iuhas-Santai-Lapuste -Cubas-Simon-Lakatos-Mandrut-Vincze-Mester N. Au mai jucat Băbuț,Fekete,Săvianu,Cireap.

  Cei de la Recolta Dorolț mai au programate amicale cu Csenger , Unirea  Tașnad,Sportul Botiz, CSM  Sighet,Orasu Nou, Victoria Carei   și Energia Negresti .

  ”Primul meci amical al Recoltei Dorolt in acest an in compania echipei Somcuta Mare ,prima victorie (4-3) marcatori Iuhas,Vincze D 2,Babut felicitari baietilor pt daruirea si jocul bun prestat multumim Somcuta mare pentru joc mu,ltumim si conduceri ,domnului primar si domnului presedinte pt conditile oferite”  a transmis antrenorul Cosmin Iuhas.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare