More


  Debut perfect în amicale pentru Victoria Carei! Careienii au umilit Sportul Șimleu!

  - Advertisement -

  CSM Victoria Carei a avut parte de un debut excelent în pregătiri, campioana județului reușind să se impună clar, scor  5-0 în amicalul disputatsâmbătă  dimineaţă, în deplasare, în compania echipei de liga a 3-a pregătită de sătmăreanul Dacian Nastai,  Sportul Şimleul Silvaniei.

  Golurile careienilor au fost înscrise de Kinczel, Feier, Nyilvan R., Zbona şi Nyilvan B.

  „Un meci de pregătire în condiţii de joc foarte dificile. Mă bucur că băieţii s-au adaptat rapid la condiţiile de joc şi, din punct de vedere al atitudinii şi detereminării, au prestat un joc bun. Important este ca şi pe viitor să ne păstrăm aceeaşi determinare şi poftă de joc pe care am arătat-o şi astăzi! Sâmbătă vom juca un alt meci de pregătire împotriva celor de la CSM Satu Mare, pe terenul Dinamo”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.

  Victoria  Carei: Gorbe Florin- Bârle Teodor, Moş Flaviu, Orosz Engelbert, Ghiarfaş Mihai, Tilinger Daniel (cpt.), Silaghi Claudiu, Kinczel Ervin, Marinaş Adrian, Nyilvan Rareş- Feier Daniel.

  Rezerve: Veszpremi Martin, Mihale Claudiu, Benze Devon, Kern Raul, Mitracica Erik, Negreanu Răzvan, Nyilvan Bogdan, Zbona Raul.

  Antrenor: Marius Botan.

  Victoria Carei va juca următorul amical, sâmbătă 29 ianuarie la Satu Mare cu CSM .

  De partea cealaltă, Dacian Nastai antrenorul celor de la Sportul Șimleu spune că situația de la echipă nu e tocmai roz mai ales că în această iarnă opt jucători importanți au ales să plece de la Șimleu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img