More


  TRANSFER: Fiul regretatului Didi Prodan, Răzvan Prodan s-a despărțit de Poli Timișoara și ar putea semna cu CSM Satu Mare

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare l-a folosit în repriza a doua a amicalului de sâmbătă cu Unirea Tășnad și pe Răzvan Prodan. Fiul regretatului internațional Daniel Prodan ar putea ajunge la o înțelegere cu gruparea sătmăreană după despărțirea de Poli Timișoara.

  Răzvan Prodan este fiul regretatului Didi Drodan și a ajuns la Poli în luna octombrie, liber de contract, după ce campionatul începuse. Fundașul central nu a apucat să se impună în lot. De altfel, el nici nu a debutat oficial în campionat pentru timișoreni, nici măcar în meciurile din Cupa României.

  ”Clubul nostru s-a despărţit de comun acord de jucătorul Răzvan Prodan.

  Răzvan Mihai Prodan (22 ani) s-a alăturat lotului alb-violet după startul sezonului, la începutul lunii septembrie a anului trecut. Fundaşul sosit liber de contract a evoluat pentru Politehnica doar în jocuri de pregătire. Pe această cale îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Poli.

  Antrenorul Tibi Csik recunoaște că și-l dorește pe Răzvan în echipă mai ales că CSM Satu Mare are deocamdată doar trei fundași centrali în lot, pe Mureșan, Vădan și Tincu.
  ”Răzvan are calități deosebite,e tânăr și cred că ne poate ajuta . Nu mai spunem și de numele pe care l poartă…” spune antrenorul Tibi Csik.

  În cariera sa a mai trecut pe la Daco Getica București, pentru care a jucat în 13 meciuri în două sezoane în Liga 2, FC Voluntari 2 sau Mostiștea Ulmu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img