More


  Amical: România- Grecia 0-1. Adrian Rus : “Îmi doream să eliminăm noi Italia!”

  - Advertisement -

  Fundașul sătmărean de la Mol Fehervar, Adrian Rus a fost printre cei mai buni tricolori la debutul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a Naționalei. Rus a avut două ocazii importante dar în același timp era să înscrie și în propria poartă.

  Rus a ținut să îi mulțumească selecționerului Edi Iordănescu pentru convocare și a transmis că își dorește ca acesta să îl depășească în realizări pe tatăl său, Anghel Iordănescu.

  Rus a mai spus că și-ar fi dorit ca România să se afle în locul Macedoniei de Nord și să elimine Italia la barajul de calificare la Cupa Mondială.

  ”Îmi doream să începem cu dreptul. Ăsta e rezultatul și mergem înainte. Am avut mai multe ocazii în a doua repriză. În prima repriză parcă ne-a fost teamă să jucăm. În a doua repriză am jucat mai bine și asta ne dă speranțe.

  Trebuie să ridic capul și să continui. Dacă am o șansă trebuie să o bag în poartă. Îi mulțumesc selecționerului că are încredere în mine. M-a sunat din prima săptămână, a discutat cu mine. Are încredere în mine și vreau să îi ofer și eu încredere în apărare.

  E greu de spus ce poate schimba în 2-3 zile. E bine, e un început de drum și sper să avem rezultate. Sper să îl ajutăm să își depășească tatăl. Nu mă gândeam să îmi fie antrenor. Aveam un vis să ajung la echipa națională, mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sper să continuăm cu ce am realizat în repriza a doua.

  Îmi doream să eliminăm noi Italia, să fim în locul Macedoniei. Îmi pare rău, mergem înainte și sper să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Adrian Rus la finalul partidei pentru PRO X.

  România a pierdut vineri seara, 0-1 cu Grecia și va juca marți de la ora 20.45 în Israel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img