More


  Apel către sătmăreni! Eduard are nevoie de ajutor financiar altfel riscă să rămână orb

  - Advertisement -

  Printre sutele de suflete fugare din calea războiului refugiate în orașul nostru, îi mai întâlnim și pe semenii noștri români, necăjiți, deznădăjduiți, resemnați în fața unei sorți care le pare potrivnică. 💙💛❤️De aceea, se cuvine să ne întoarcem și spre sufletele lor și să îi sprijinim după posibilități.💞

  Domnul Eduard a crescut în casă de copii, dar a muncit din răsputeri să-și facă un rost în viață: s-a însurat, are 3 copii frumoși de 7, 9 și 11 ani, a lucrat ca ospătar până de curând, dar un mare necaz s-a abătut asupra familiei lor de când a început să își piardă vederea… Din cauza acestei incapacități nu mai poate să lucreze, astfel că problemele financiare au ajuns să fie tot mai mari, în condițiile în care acest om a fost nevoit să consulte un oftalmolog și să urmeze un tratament minimal.

  Marea tragedie este că va rămâne orb dacă nu se operează de urgență! Operația pentru un ochi costă 1500 lei, însă suma de 3000 de lei (la care se adaugă multe alte cheltuieli…) depășește cu mult posibilitățile financiare ale acestei familii.

  Soția lui Eduard și mama copiilor lucrează la un magazin alimentar, însă deja au ajuns să trăiască de pe o zi pe alta și riscă să ajungă în stradă din cauza restanțelor acumulate la plata chiriei pe 2 luni și a cheltuielilor aferente.

  Asociația Eliezer îndeamnă sătmărenii binevoitori să îl ajute pe Eduard, după posibilități:

  “Haideți să punem puțin cu puțin și să îi ajutăm pe acești părinți iubitori să iasă la liman, să le poată oferi copiilor lor șansa la un viitor decent!”, transmit reprezentantii asociației Eliezer.

  Telefon:0755322752  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img