More


  Înfrângere rușinoasă în primul meci din play-off

  - Advertisement -

  Rezultat șoc luni seara în sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare. Vicecampioana CSM Satu Mare a pierdut primul meci din play off-ul Ligii Naționale în fața celor de la KSE Târgu Secuiesc, scor 65-71. Înfrângerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât în sezonul regular sătmărencele s-au impus în ambele partide fără prea mari emoții, iar echipa din secuime e la prima calificare din istorie în play off-ul Ligii Naționale.

  Jucătoarele lui Lopez au plătit pentru aroganța cu care au tratat acest duel…Au crezut că simpla prezență pe teren le va asigura automat și victoria iar CSM-ul a arătat ca o adunătură de jucătoare ce s-au întâlnit pentru prima oară pe un teren de baschet. Multe încercări individuale, ratări peste ratări și o apărare aproximativă, aceasta a fost rețeta unui meci de coșmar pentru CSM Satu Mare.
  Iar KSE Târgu Secuiesc a profitat, Korda, Coleman sau Lewis reușind să-și domine mai titratele adversare…
  Iar acum CSM Satu Mare are nevoie de victorie în meciul doi de joi de la Târgu Secuiesc pentru a mai spera la o calificare în semifinale…Însă pentru un succes e nevoie în primul rând de o schimbare de atitudine și de o revenire la ceea ce a însemnat jocul de echipă arătat în duelurile cu Arad sau Sfântu Gheorghe…
  CSM Satu Mare- KSE Târgu Secuiesc 65 : 71 ( 15 : 22, 24 : 13, 11 : 18, 15 : 18)
  CSM Satu Mare- Taylor-14, Dzombeta- 21, Ardelean-13, Biszak-2, Sotiriou-4, Cucu-2, Fodor-9, Vuckovic.
  KSE Târgu Secuiesc- Korda-14 Coleman- 13 Lewis-12, Debreczi-14,Nemet-5, Kozman-8.
  În celelalte partide am avut rezultate normale:
  U Cluj Napoca- Sepsi 46-90
  Phoenix Constanța- CSM Alexandria 69-52
  FCC UAV Arad- FCM Târgu Mureș 84-48  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img