Dupa ratarea neașteptată a calificării în finala Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Satu Mare va lupta de azi în meciurile pentru medaliile de bronz cu Phoenix Constanța.


Trupa lui Miguel Lopez se va duela cu formația de la malul mării în primul meci, marți seara de la ora 19:00 la Satu Mare.
”Este un sezon ratat pentru CSM Satu Mare. Noi ar fi trebuit să jucăm finala, dar asta e… greșelile de pe timpul sezonului regular se plătesc… Am început perfect sezonul, dar finalul a fost unul în genunchi cu o condiție fizică ce nu face față unei ligi profesioniste. Ca să nu vorbim de transferuri și condiții pentru partea a doua a sezonului. Unele transferuri au fost făcute în bătaie de joc”, spune managerul Florin Mureșan cu trimitere la oficialii clubului.
Ca să avem o completare a amatorismului de la club, americanca Taylor Sparkle a părăsit echipa motivând că are probleme familiare dar în realitate aceasta a semnat cu o formație de WNBA mințindu-l pe novicele președinte de la CSM.
În aceste condiții n-ar fi de mirare dacă Phoenix ar câștiga duelul pentru bronz.Mai ales că formația sătmăreană a părut că gâfâie în ultimele meciuri din Liga Națională.
Meciul doi al finalei e programat vineri, de la ora 18:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here