More


  Punctul unic de deservire a publicului din cadrul Bibliotecii Județene va funcționa într-un nou spațiu

  - Advertisement -

  Conducerea ș colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare vă anunță despre faptul că începând cu data de 4 aprilie punctul unic de deservire a publicului va funcționa într-un nou spațiu, situat la parterul sediului central al instituției, cu intrare de pe Strada Iuliu Maniu.
  Prin intermediul acestui punct sunt furnizate publicului sătmărean un minimum de servicii cum ar fi: înscrierea la bibliotecă, vizarea și eliberarea permiselor de intrare; acces la publicațiile periodice curente (presa locală și națională); acces la baza de date legislativă LexExpert; servicii de împrumut la domiciliu a publicațiilor, atât de la Secția pentru copii, cât și de la Secția pentru adulți.


  Lansăm un nou apel către sătmărenii care au cărți împrumutate de la bibliotecă să le returneze, astfel încât să poată fi repuse în circuitul lecturii publice, având în vedere faptul că majoritatea colecțiilor uzuale deținute și gestionate de secțiile pentru împrumut nu sunt încă accesibile, activitățile privind reorganizarea colecțiilor pe gestiuni și depozite fiind în derulare.
  Serviciile oferite prin intermediul acestui punct unic de deservire a publicului vor fi furnizate conform următorului program:
  luni, marți, joi și vineri: 09:00–16:00;
  miercuri: 09:00–17:00.
  Cititorii sunt invitați să apeleze și la serviciile celor trei filiale de cartier, astfel :
  Filiala nr. 1, Cartier Micro 16, Strada Brândușa nr. 17
  luni și miercuri: 12:00–18:00
  marți, joi și vineri: 09:00–15:00
  Filiala nr. 2 „Lucian Blaga”
  Cart. Micro 17, B-dul Independenței, nr. 42–44
  luni și miercuri: 11:00–17:00
  marți, joi și vineri: 09:00–15:00
  Filiala nr. 3
  Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”, Strada George Călinescu, nr. 51
  luni–vineri : 09:00–15:00  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img