More


  ACȚIUNE. Percheziții cu mascați în Oaș

  - Advertisement -

  Peste 30 de percheziții domiciliare cu mascați au avut loc miercuri dimineața în județ, marea lor majoritate fiind în Țara Oașului. Acolo unde au fost circa 30 de descinderi la câteva adrese la care locuiesc persoane suspectate de deținere și comercializare de droguri de risc și de mare risc, conform informațiilor PresaSM.

  Mascații în acțiune
  Acțiunea a fost organizată de către cei de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO), fiind sprijinită de către Biroul de Operațiuni Speciale Oradea, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.
  Descinderi au avut loc și în municipiul Satu Mare, la câteva adrese la care locuiesc persoane suspectate de deținere și comercializare de droguri de risc și de mare risc.

  Persoane ridicate și duse la audieri
  Mai multe persoane au fost ridicate și duse la audieri. În funcție de rezultatul anchetei, procurorii vor dispune măsuri în consecință. Dacă se va impune, unii dintre suspecți vor fi duși de procurorii DIICOT în fața judecătorilor de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă, scrie PresaSM.ro.

  Reamintim că și în anii trecuți au avut loc acțiuni de amploare în zona Oașului, ocazie cu care au fost ridicați și puși sub acuzare mai mulți indivizi, suspectați că ar face parte din grupări de trafic de droguri, în timp ce unii au fost cercetați doar pentru deținere în vederea consumului propriu.

  sursa: https://www.presasm.ro/

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img