More


  Concert de excepție la Teatrul Municipal Carei

  - Advertisement -

  Joi, 5 mai, la Teatrul Municipal Carei a avut loc un spectacol susținut de careienii de la Acoustic Station (Bianca Oneț – voce, Marius Georgescu – percuție, Szucs Jozsef – chitară, Bogdan Georgescu – bass). Repertoriul a fost unul pur acustic, nelipsind standarde de bossa nova sau swing, din repertoriul lui Antonio Carlos Jobim, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra sau Stacey Kent.

  O seară plină de emoție și vibrație, cu multe improvizații, cu un repertoriu bine structurat, un sunet clar și efecte de lumini care au contribuit la crearea unei atmosfere relaxante.

  Bianca a strălucit prin vocea sa și prin felul absolut original de interpretare, Marius a demonstrat ce înseamnă să stăpânești arta ritmurilor complexe, Józsi a interpretat impecabil la chitară partituri complexe, deși nu este instrumentul care l-a consacrat, el fiind un extrem de apreciat toboșar, iar Bogdan a realizat la bass  câteva părți de improvizație de excepție.

  Deși reprezintă generații diferite, fiecare dintre ei făcând parte, la un moment dat,  din marea familie a Castelanilor, sunetul trupei a fost unul compact, emoțiile dispărând după primele acorduri.

  La final, artiștii careieni au fost ovaționați minute în șir de publicul care a umplut până la refuz Sala Teatrului din Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img