More


  Femeie salvată în ultimul moment de pompierii sătmăreni

  - Advertisement -

  Ieri, la ora 08:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru deblocarea unei uși, a unui apartament, situat la etajul 2 , de pe strada Neajlov, din municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

  Din informațiile solicitantului, în interior se afla o victimă, care în urma unei căzături a suferit leziuni la cap, fiind imobilizată.
  Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au acționat cu materialele și accesoriile din dotare pentru pătrunderea în apartament, prin geamul de la bucătărie.
  După ce echipajul de descarcerare a intrat în imobil, pentru a facilita accesul echipajului SMURD au acționat pentru deblocarea ușii.
  În interior se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 76 de ani, conștientă și cooperantă, care în urma căzăturii a suferit un traumatism cranian și o contuzie la membrul superior.
  Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu ambulanța SMURD pentru continuarea investigațiilor medicale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img