More


  GALERIE FOTO. Revenire în forță a Zilelor Orașului Satu Mare

  - Advertisement -

  După 2 ani de pandemie, mult îndrăgitul eveniment dedicat orașului Satu Mare a revenit în forță. Anul acesta am avut parte de artiști de top precum INNA, Randi, 3 Sud Est, Andra, Ștefan Bănică și Semnal M.

  Ziua de vineri a încălzit inimile sătmărenilor cu hituri internaționale

  Iuliana Beregoi, iubită de mii de fani sătmăreni! A făcut o super atmosferă în Piața 25 Octombrie iar fanii de toate vârstele au cântat alături de ea toate cântecele.

  Randi a concertat pe scena Zilelor Orașului Satu Mare, fiind aplaudat de sătmărenii dornici de distracție. După doi ani de pauză, evenimentul a revenit în forță avându-i alături pe cei mai iubiți artiști ai momentului!

  INNA este primită de fiecare dată la Satu Mare de mii de fani. Artista internațională a oferit un show complet pe scena din Piața 25 Octombrie, iar sătmărenii au dansat alături de ea pe piesele ce au ajuns în topurile internaționale.

  Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare

  Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

  Cu siguranță că ziua de sâmbătă va rămâne una memorabilă pentru fanii trupelor 3 Sud Est și Wellhello, iar sătmărenii care iubesc melodiile artistei Andra au dovedit și de această dată că cei doi ani de pandemie nu au schimbat cu nimic dragostea pe care o poartă artistei.

  Formația Wellhello este apreciată de publicul tânăr datorită melodiile dinamice și pline de energie. Cele mai cunoscute piese au fost primite și cântate cu mare entuziasm de către sătmăreni.

  Sătmărenii au mai avut parte și de o altă surpriză, concertul trupei 3 Sud Est și al artistei Andra a fost prezentat de inegalabilul Cătălin Măruță, care în stilul său caracteristic și plin de energie a adus zâmbete și bună dispoziție în rândul publicului.

  Un element spectaculos care a încântat sătmărenii a fost show-ul pirotehnic pe muzică, în premieră la Satu Mare! Piața 25 Octombrie arhiplină, mii de sătmăreni au fost prezenți la cea mai mare sărbătoare a comunității noastre. Show-ul a durat 15 minute.

  Ziua de duminică s-a încheiat cu legendarul Ștefan Bănică

  Semnal M este o trupă românească rock înființată în 1977. Trupa a fost lansată oficial în 1977 cu numele „Semnal”, având în componență la vremea respectivă pe Iuliu Merca, Ștefan (István) Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici.În toamna lui 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca și Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga), în restaurantul „Scoica” din Jupiter din vara aceluiași an. În 1978 au lansat primul album, intitulat „Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj-Napoca”, hitul Moara fusese conținut pe un single apărut un an mai devreme. Duminică au oferit clipe de neuitat iubitorilor de rock și nu numai.

  Cu tradiție în muzică și spectacole , Ștefan Bănică a oferit un show de neuitat publicului sătmărean. Sătmărenii au cântat alături de el piesele arhicunoscute care l-au consacrat de-a lungul anilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img