More


  Performanță: Sătmăreanul Răzvan Tincu a luat Cupa României cu SEPSI!

  - Advertisement -

    

  Lansat de LPS Satu Mare, fundașul Răzvan Tincu a atins în acest sezon perormanța carierei cu SEPSI Sfântu Gheorghe.

  Chiar dacă nu a fost incșlus în lot pentru finala de joi seara cu Voluntari, Răzvan Tincu a contribuit la performanța celor de la SEPSI .

  Răzvan Tincu a fost titular în prima manșă a semifinalei câștigată 2-1 la Sfântu Gheorghe iar în retur a intrat în minutul 90 la victoria secuilor, 1-0 din Bănie.

  La cei 35 de ani ai săi, Tincu e din 2019 la SfEPSI și, aflat la 35 de ani, acesta își încheie în vară contractul cu gruparea lui Dioszegyi.

  Tincu a fost la finala din Giulești și a participat la festivitatea de premiere iar soția lui, Giovanna a avut un mesaj emoționant după victoria celor de la SEPSI.

  ””Ți-am admirat mereu ambiția, seriozitatea,profesionalismul , puterea de muncă, determinarea ! Această cupă ⚽️🏆 este și rodul muncii tale și chiar dacă a venit mai târziu , o meriți din plin.Ești modelul nostru , ne mândrim cu tine și te iubim nespus de mult!

  Felicitări soțul meu,felicitări tati ! ❤️❤️❤️”””

  FELICITĂRI RĂZVAN TINCU!

  În carieră Tincu a evoluat la Rapid, Poli Iași, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Doxa Katokopias și SEPSI.

  SEPSI  a învins joi seara cu 2-1 pe FC Voluntari în finala Cupei României și va participa în preliminariile Conference League.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img