More


  RESPECT. Sătmărenii au dat DOVADĂ de un ÎNALT GRAD de CIVILIZAȚIE de ZILELE ORAȘULUI

  - Advertisement -

  În perioada 27-29 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Poliția Municipiul Satu Mare, au fost la datorie, pentru ca Zilele Orașului Satu Mare 2022, să fie sărbătorite în siguranță.

  Anul acesta, după o lungă perioadă de timp, în care, în contextul pandemic nu au fost organizate evenimente cu ocazia Zilelor Orașului Satu Mare, în week-end-ul trecut, sătmărenii și nu numai, s-au bucurat de programe și spectacole numeroase și diverse, adresate cetățenilor de toate vârstele.

  Pe toată perioada desfășurării evenimentelor, peste 200 de polițiști sătmăreni au acționat, împreună cu efectivele celorlalte instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică.

  Pe această cale, polițiștii doresc să mulțumească tuturor cetățenilor care au înțeles și perceput mesajul transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, și totodată, pentru contribuția pe care au adus-o liniștii sociale, pe tot parcursul perioadei 27-29 mai a.c., nefiind înregistrate evenimente negative.

  Dorim ca fiecare locuitor al județului Satu Mare să adopte și în viitor, un comportament benefic atât pentru sine, cât și pentru cei din jur, astfel încât conviețuirea să fie una plăcută și sigură pentru fiecare dintre noi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img