More


  Concurs de cai reușit la Medieșu Aurit

  - Advertisement -

  Comuna Medieșu Aurit a fost, sâmbătă, 4 iunie, gazda unui concurs ecvestru unde cei mai frumoși cai din județ, și nu numai, s-au întrecut pe parcursul a două probe. Concursul de cai a avut loc la ”Locul Târgului” din Medieșu Aurit.

  Sâmbătă s-a desfășurat prima ediție a Festivalului ecvestru’’de la Medieșu Aurit. Organizatorii acestuia, Adrian Sălăjan și Sebastian Vereș, și-au dat tot interesul ca aceasta activitate sa înceapă cu,, dreptul’ ‘și au reușit.
  În prezența deputatului Adrian Cozma, a vicepreședintelui CJ Satu Mare, Valer Beșeni, și a primarului Marian Torok, părintele Chesei Vasile a dat binecuvântarea și au rostit toți cei prezenți o rugăciune. La concursul de la Medieșu Aurit au participat peste o sută de cai, care mai de care mai frumoși, adunați din tot județul, dar și din unele dintre județele învecinate.
  Caii au concurat în două probe: Concurs de frumusețe cai și Concurs de tracțiune cai. Fiecare cal participant a primit câte o diplomă de participare, însî cei mai buni dintre ei au fost premiați după ce un juruiu de specialitate a analizat comportamentul frumoșilor cai în timpul probelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img