More


  ÎNGRIJORARE. Tot mai multe femei, bătute la Satu Mare

  - Advertisement -

  Din nefericire, un flagel deosebit de grav este din ce în ce mai prezent în viața cotidiană a județului Satu Mare. Tot mai multe femei sunt bătute de soți, concubini sau chiar de proprii lor frați. Doar la acest sfârșit de săptămână, polițiștii au remis două ordine de protecție provizorii în cazul a două sătmărence.

  Snopită în bătaie de propriul frate
  La data de 04 iunie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că la aceeași dată, o femeie de 35 de ani, din Satu Mare, ar fi fost fost agresată fizic, de către fratele ei, de 32 de ani, din Satu Mare.

  Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

  Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. Totodată, a fost întocmită lucrarea penală privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

  Bătută de concubin în propria casă
  De asemenea, la data de 06 iunie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie, de 45 de ani, din Valea Vinului, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 02:00, în timp ce se afla la domiciliul ei, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 33 ani, din județul Maramureș.

  Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii de către bărbat a infracțiunii de violență în familie.

  Totodată, pe numele acestuia, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img