Careianul Kovacs Istvan a sărit în ajutorul unui copil care are mari probleme de sănătate. Arbitrul care a fost lăudat pentru prestaţia din finala Conference League a scos la licitaţie un tricou de-al său pentru o cauză nobilă.

Este vorba de fiul Valeriei Motogna (n.r. Valeria Beşe înainte de căsătorie), fostul inter al naţionalei tricolore. Portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing trece printr-o dramă teribilă. Micuţul a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută.
„Scoatem la licitație un tricou al lui Istvan Kovacs cu autograful acestuia ! Acesta a condus finala UEFA Conference League, iar în acest an va oficia și partide la Campionatul Mondial ce va avea loc in Qatar, fiind unul dintre cei mai bine cotați arbitrii la ora actuală!
ACS Cavalerii Zalău se alătură demersurilor de a îl ajuta pe micuțul Patrick, băiețelul Valeriei și al lui Gabriel Pușcaș Motogna! Din nefericire acesta a fost diagnosticat în 5 Aprilie, la doar un an și 10 luni, cu leucemie mieloblastică acută. Astfel, în perioda următoare vom scoate la licitație pe această pagină numeroase tricouri din lumea sportului pentru a sprijini familia în încercarea de a-i oferi micuțului Patrick cele mai bune servicii medicale.
Preț pornire licitație: 800 lei„, se anunţă într-o postare. Iar pe 5 iunie la finalul licitației , tricoul lui Kovacs Istvan a fost cumpărat cu 1300 de lei de un fan din Slobozia.
În numai şase ore, s-a ajuns la 1.300 de lei. Licitaţia s-a încheiat pe 05.06.2022, la ora 14.00. „Tricoul va intra în posesia câștigătorului după ce acesta va face dovada plății în conturile familiei Pușcaș Motogna!„, este mesajul transmis celor care vor să ajute.
Şi jucători de top din Liga 1 au sărit în ajutorul copilului care este în mare dificultate. Ciprian Deac, Andrei Burcă şi Cristian Bălgrădean, de la CFR Cluj, Octavian Popescu de la FCSB, Cristi Săpunaru de la Rapid şi Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova sunt printre cei care şi-au scos la licitaţie tricourile. Şi Gică Hagi a oferit un tricou de colecţie cu autograful său, semnat de toţi jucătorii de la Farul.

Valeria Motogna trece prin momente dificile. Anunţul Crinei Pintea
”O veste şoc m-a lovit în această dimineaţă. O veste pe care nu aş dori nimănui să o primească, referitoare la o situaţie prin care nimeni nu ar trebui să treacă. Patrick, băieţelul de doar un an şi 10 luni al Valeriei Motogna, a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută”, a scris Crina Pintea într-un mesaj postat pe Facebook, scrie news.ro.
Handbalista mai spune că Valeria Motogna a fost modelul său în handbal şi a primit multe sfaturi în perioada în care au fost colege la HC Zalău.
”Valeria Motogna a fost o luptătoare pe terenul de handbal, luptând până la ultimul strop de energie în fiecare partidă, iar acest lucru mă face să cred că şi în această încercare prin care trebuie să treacă în această perioadă se va comporta la fel! Din păcate, eu nu pot lua durerea familiei Puşcaş Motogna, însă sufăr împreună cu ei şi sunt alături de Patrick şi mă rog ca acesta să se facă bine. Astfel, am decis să scot la licitaţie un tricou cu semnăturile colegelor mele de la Gyor, pentru a încerca împreună să sprijinim familia în încercarea de a-i oferi micuţului Patrick cele mai bune servicii medicale”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here