Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a avut o poziție tranșantă în ceea ce privește parcările ce ar urma să se construiască în Centrul Vechi, sub actualul Parc Central din Piața Libertății.

În calitate de invitat al emisiunii Actualitatea Sătmăreană, de la Nord Vest TV, moderată de Florin Mureșan, președintele PSD Satu Mare a vorbit deschis despre planurile primăriei de a construi o parcare subterană sub Parcul Central din Centrul Vechi, care să deservească hotelurile și restaurantele din zonă. Govor a arătat că asupra acestui fapt i-au atras atenția consilierii locali PSD Ciprian Crăciun și Dorel Coica.


Mircea Govor consideră că acea parcare nu trebuie să fie doar a clienților hotelurilor și a restaurantelor din zonă, ci să fie a tuturor sătmărenilor.
Totodată, el a ridicat și câteva semne de întrebare în ceea ce privește felul în care această parcare urmează să fie construită.
“În calitate de președinte al PSD Satu Mare, vreau să spun niște lucruri, să le clarificăm public, pentru ca sătmărenii să știe despre ce este vorba. Am fost sunat de către colegii mei, eu fiind plecat din județ, referitor la acest aspect, cu parcarea subterană. Aici consilierii locali PSD au spus ca acele parcări să fie destinate tuturor cetățenilor care ajung în zona centrală, nu să fie folosite doar de Hotelul Dacia, când va fi reabilitat.
Eu doresc binele județului și municipiului Satu Mare, mai mult decât oricine, suntem niște oameni care ne gândim la binele județului. Nu vreau să intru în nicio dispută politică, dar în momentul în care faci ceva, fă-o pentru toți cetățenii, nu doar pentru o anumită categorie de oameni. Toți trăim aici și toți trebuie să avem aceleași drepturi, nu sunt unii cu drepturi speciale.
Amendamentul să fie făcut cu extinderea locurilor de parcare, pentru toți sătmărenii.
E adevărat că se face cu bani privați, felicit acest lucru, dar eu stau și mă întreb: Dacă totuși e licitație, de unde se știe că vine cineva să facă lucrarea din bani privați? E o întrebare… Eu sunt trecut prin astfel de aspecte și nu-mi place ce văd. E posibil ca firma care vrea să facă lucrarea să fi avut o discuție în prealabil, ceea ce nu e normal, înseamnă că s-au trasat anumite chestii, dar asta nu mai e licitație publică. De ce unii sunt atât de siguri că va veni o firmă privată să construiască? Poate nu vine nimeni!”, au fost cuvintele liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor.
Totodată, Mircea Govor a cerut ca ”cineva” să îl scoată din lista sa de proști.
”Eu pot să fac pe prostul atunci când vreau eu. Asta nu înseamnă că sunt prost, așa cum ar vrea să mă considere unii. Cer să fiu scos din lista de proști a unora. Pentru că nu sunt prost”, a mai spus liderul social democrat sătmărean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here