Duelul Victoriilor cam așa se arată a fi barajul de promovare în liga a 3-a ce va opune campioanele județelor Satu Mare și Cluj.

Careienii au câștigat cu mari emoții liga a 4-a elite după un final plin de suspans . Trupa lui Marius Botan a profitat de remiza Oașului din penultima etapă de la Vetiș și în ultima rundă a obținut la Orașu Nou punctul care i-a asigurat un nou titlu… Meciul de la Orașu Nou a fost unul plin de suspans cu gazdele care au condus cu 3-0 în minutul 15 și cu o revenire a careienilor la 3-3 până la pauză. Cu un penalty repetat pentru Victoria după ce portarul gazdelor s-ar fi mișcat înaintea execuției și apoi cu un nou gol al Talnei în partea a doua pentru 4-3. S-a terminat 4-4 până la urmă cu reușita căpitanului Tillinger . Cum Oașul a câștigat cu doar 6-0 la Căpleni , oșenii având nevoie de un succes la peste 13 goluri, careienii au deschis șampania la finalul meciului de la Orașu Nou și așteaptă acum dubla din barajul cu Victoria Cluj.
Victoria Cluj(foto) e mai cunoscută de fapt sub numele de Supporter Cluj și e un proiect fotbalistic interesant pornit în urmă cu trei ani .


Echipa din Cluj este patronată de un jurnalist, Liviu Alexa, care deține postul de televiziune NCN, dar și mai multe siteuri de știri locale, în mai multe județe, printre care se află și Ziar de Cluj.

”Plecăm cu șansa a doua la baraj, dar nouă ne place să pornim cu șansa a doua fiindcă atunci ne motivăm mai tare.

Promovarea în Liga III este obiectivul nostru adevărat, așa că vreau să îi rog pe toți colegii să se concentreze până în ultima secundă ca să atingem acest obiectiv în ciuda bucuriei de azi”, a spus Liviu Alexa, citat de Ziar de Cluj.

Victoria Cluj a câștigat Liga a 4-a din Cluj cu un avans de șase puncte față de principala urmăritoare, Arieșu Mihai Viteazu. Trupa suporterilor a marcat 96 de goluri în 24 de meciuri și a încasat 23 iar din cele 24 de meciuri jucate a pierdut trei și tot în atâtea a terminat la egalitate.

Vedeta celor de la Cluj e Laurențiu Rus, fost mijlocaș la Dinamo, CFR Cluj, Petrolul sau ”U” Cluj.

Meciul tur al barajului se va juca la Iclod pe 18 iunie de la ora 18 iar returul la Carei pe 25 iunie de la ora 17,30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here