Sătmăreanul se va ocupa de pregătirea arbitrilor și de formarea tinerelor talente

 

                Sezonul 2022-2023 în fotbalul românesc se deschide oficial în această seară odată cu partida dintre CFR Cluj Napoca și Sepsi Sfântu Gheorghe din Supercupa României.

Marea noutate o reprezintă introducerea și la nivelul fotbalului nostru a sistemului VAR iar meciul de la Arad e primul ce va beneficia de arbitraj video.

Nu e singura noutate la început de sezon legată de arbitraj… La ultimul Comitet Executiv al FRF a fost validat și noua componență a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Iar ca o veste excelentă pentru fotbalul sătmărean, Marcel Savaniu a fost cooptat ca membru în noua formulă CCA.

”Mă bucur și sunt onorat de propunerea pe care am primit-o. Sper să fiu de un real sprijin și ca echipă să ajutăm mult arbitrajul românesc de la nivel de CCA” ne a spus Marcel Savaniu care se va ocupa de pregătirea arbitrilor și de formarea tinerelor talente.

Marcel Savaniu ajunge la CCA din postura de președinte a Comisiei Județene a Arbitrilor din cadrul AJF Satu Mare. Savaniu e și în lotul observatorilor de la Liga 1.

Așadar după ce Kovacs Istvan a ajuns numărul unu în arbitrajul românesc acum AJF Satu Mare are un nou motiv de satisfacție prin numirea lui Marcel Savaniu la CCA.

Componența Comisiei Centrale a Arbitrilor

Kyros Vassaras » Președinte

Eduard Dumitrescu » Membru

Adrian Comănescu » Membru

Liviu Ciobotariu » Membru

Marcel Savaniu » Membru

Augustus Constantin » Membru

Irina Mârț » Membru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here