More


  Latino Night Ardud, un adevărat succes!

  - Advertisement -

  Duminica, în 14 August, s-a desfășurat la Ardud un eveniment inedit dedicat muzicii și dansului latino. În fața unui public numeros care a vibrat pe ritmuri exotice, Latino Night Ardud a reunit pe aceeași scenă artiști de muzică latino din țară și din străinătate, dansatori și interpreți îndrăgiți.

  În organizarea Asociației Culturale „dr. Augustin Mircea” Ardud cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul local Ardud și cu Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud, Latino Night Ardud a fost un concept muzical expresiv și original care, pentru o noapte, a transformat Ardudul în capitala muzicii latino din Romania. Vibrațiile antrenante ale TANGOULUI au fost transmise de argentinianca Analia Selis, trupă Mandinga a antrenat publicul pe ritmuri pasionale, exoticii dansatori de la Wilmark Entertaiment Show au provocat publicul la dans, îndrăgita interpretă Szandi din Ungaria a trezit nostalgii latino, iar talentatul Marian Buzilă ne-a bucurat cu vocea lui.

  În deschiderea evenimentului, au urcat pe scena Trupa Aris, Ansamblul Inedit Satu Mare, Adrian Lupescu, Trupa Favorit Satu Mare, Ella Bella, Hey Roop Satu Mare, iar publicul s-a bucurat și de momente de dans latino asigurate de școala de dans Loga Dance din Satu Mare. Finalul spectacolului a fost marcat de un spectaculos foc de artificii!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img