More  Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc

  - Advertisement -
  La data de 25 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
  În cauză s-a reţinut că mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.
  Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanță cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.
  Audierile se vor   desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.
  Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor din cadrul  I.J.J. Satu Mare.
  Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
  Florin Dura


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare