More

  MEMENTO LA TRECEREA ÎN ETERNITATE A DOMNULUI GAVRIL SABĂU

  Am fi dorit să rămânem cât mai mult alături de tine. Am fi dorit să ne clădim în continuare împreună cu tine viața pe acest pământ … dar mai ales Biserica sufletului. Dar Bunul Dumnezeu care ne-a creat din veșnicie, a dorit ca să mergi  să slujești în Ceata Sfinților din Ceruri.

  Zbor lin dragul nostru … e greu pentru noi, cei rămași pe pământ, dar spunem Domnului Învierii ”FACĂ-SE VOIA TA”!

  Soția Ana; fiul Sabău Aurelian cu familia; fiica Șandor Crina cu familia; fiul Sabău Andrei cu familia

       Pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să – i aduceți un ultim omagiu dragului nostru

  GAVRIL SABĂU

  vă așteptăm în cimitirul din localitatea Boghiș, comuna Doba, la rugăciunea priveghiului în data de 23.01.2024 de la ora 18.00 și la Slujba Înmormântării, în data de 24.01.2024 de la ora 13.00.

  ODIHNEȘTE-TE ÎN PACE!

              Dragă bunicule ,

  Ne va fi dor de tine și nu vrem să credem că nu te vei mai juca cu noi, în bătătura de la Boghiș. Dar ce să-i faci …. dacă așa este mersul acestei lumi … să venim goi pe pământ și să lăsăm gol  în sufletele celor care ne iubesc.

  Măcar știm că unde vei merge … te vei juca cu îngerii de acolo din cer … și cu cei rămași pe pământ. Te iubim Bunicule!

  Ai tăi nepoți: Marina, Adelin, Iasmina, Anamaria,Gabriel, Elena, David,Matei, Alessia.

      Rugăciunile și gândul nostru sunt cu voi toți în aceste momente de grea încercare și durere, la trecerea din această viață a celui cu care am slujit Sfânta Biserică din Boghis vreme de 18 ani,

  sfătul SABĂU GAVRIL

       Sincere condoleanțe întregii familii. Veșnică pomenire din neam în neam. Din partea familiei preot Tămaș Sergiu din Turț.

         Suntem alături de finii noștri dragi, Aurelian și Anita Sabău care trec prin clipe grele. Pierderea unui părinte e greu de dus și dureroasă. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să vă mângâie să vă ajute să treceți peste aceasta durere.

  Nașii: fam. Pop Gabriela și Marius

  E greu și insuficient să vă spunem condoleanțe, într-un astfel de moment, finuților noștri dragi, Aurelian și Anita. Suntem sufletește alături de voi: în rugăciune, în plângere și-n umanitate.

  Bunul Dumnezeu să-l Odihnească-n Pacea Sa și pe voi să vă întărescă în imensa piedere suferită!

  Nașii: Nicoleta, Valeriu împreună cu familia.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE