More

  O nouă performanță. Luca Mureșan s-a calificat în Lotul Național Restrâns de Informatică Juniori, pentru al doilea an consecutiv

  În perioada 10-15 mai 2024, la Cluj- Napoca, s-a desfășurat Tabăra de pregătire a lotului național de informatică.

  Elevul Luca Mureșan s-a distins, prin obținerea celui mai mare punctaj, la cele două probe de baraj, câștigând Cupa SEPI și calificându-se în Lotul Național Restrâns de Informatică Juniori, pentru al doilea an consecutiv.

  Cu o determinare fermă, Luca a demonstrat că pasiunea și devotamentul său pentru informatică îl plasează în fruntea viitoarei generații de tineri programatori. Performanța sa nu este doar o recunoaștere a talentului său natural, ci și o recompensă pentru munca și eforturile susținute.

  Calificarea lui Luca, cu cel mai mare punctaj, în Lotul Național Restrâns de Informatică Juniori nu face decât să confirme potențialul său uriaș și să deschidă noi orizonturi pentru viitorul său promițător în domeniul informaticii.

  Luca a dovedit că este un competitor formidabil, capabil să se ridice la cele mai înalte standarde din domeniul informaticii. Calificarea sa în Lotul Național Restrâns de Informatică Juniori este, nu doar o realizare personală deosebită, ci și o sursă de inspirație pentru colegii săi și pentru întreaga comunitate școlară.

  “Suntem mândri să fim martori la această realizare și suntem convinși că Luca va continua să strălucească și să aducă onoare, colegiului nostru, în competițiile viitoare.

  Îi transmitem lui Luca cele mai sincere felicitări și îi dorim mult succes la viitoarele competiții! Felicitări și doamnei profesoare Nicoleta Șandor!

  Fiecare realizare este o victorie pentru colegiul nostru și pentru învățământul românesc”a declarat Natalia Bolos , director al Colegiului Național “Mihai Eminescu” !

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE