More  Elevul LUCA MUREȘAN, întâmpinat ca un MARE CAMPION de profesorii și colegii de la CN Mihai Eminescu

  - Advertisement -
  Elevul sătmărean Luca Muresan a fost primit ca un mare campion în școala unde acesta învață după ce a câștigat medalia de argint la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, organizată în Georgia.
  Aplaudat de conducerea Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, de directorul Natalia Manuela Bolos, de director adj. Nicoleta Chereches, de profesor de informatica Nicoleta Sandor, de diriginta Carmen Bratosin si de către colegi!
  Și da, puteti citi pe chipul lui Luca mândria că aparție acestei școli, că se simte apreciat de colegi, profesori și conducere, mulțumirea că performanța este apreciată!
  Respectul pentru performanță, respectul pentru campioni, se învață și la școală!
  Reamintim faptul că n perioada 8 -13 septembrie 2023, în Georgia, s-a desfășurat Olimpiada Internațională de Informatică pentru Juniori. Elevul Luca Valentin Mureșan, de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” a făcut parte din lotul reprezentativ al României, obținând Medalie de Argint.

   

  Luca Mureșan s-a distins printre cei mai buni elevi în domeniul informaticii, la nivel european, demonstrând nu doar cunoștințe solide în programare și algoritmi, ci și abilități excepționale de rezolvare a problemelor. EJOI este una dintre cele mai prestigioase competiții pentru tinerii pasionați de informatică din întreaga Europă.

  „Este un moment de mândrie pentru Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare și pentru întreaga comunitate. Elevul Luca Mureșan, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare, a obținut MEDALIA de ARGINT la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori (EJOI) desfășurată în KUTAISI, GEORGIA, în perioada 8-14 septembrie. Luca Mureșan, un tânăr pasionat de informatică și programare, și-a demonstrat, din nou, abilitățile sale excepționale în această competiție de prestigiu.
  […] Talentul, perseverența și devotamentul lui Luca Mureșan, în fața provocărilor academice, demonstrează că orice elev poate atinge excelența atunci când are pasiune și determinare.
  Pentru Luca, medalia de argint obținută la EJOI 2023 nu reprezintă doar o recunoaștere a cunoștințelor sale, ci și o sursă de inspirație pentru a continua să exploreze lumea fascinantă a informaticii.
  Performanța lui Luca Mureșan la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori 2023 este un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate școlară și o dovadă a potențialului uriaș al tinerilor noștri în domeniul științelor informatice.
  Această performanță deosebită este rezultatul unei colaborări strânse între elev, părinți și profesori, care au fost alături de el în această călătorie. Colaborarea strânsă între elev, părinți și profesori este un exemplu de succes în educație. Ea demonstrează importanța susținerii și încurajării elevilor în explorarea și dezvoltarea pasiunilor lor.
  Rezultatele remarcabile ale elevilor, precum Luca Mureșan, pun școala pe harta excelenței educaționale. Acestea demonstrează că elevii sunt capabili să atingă înălțimi înalte atunci când sunt încurajați să-și exploreze pasiunile și să își dezvolte abilitățile într-un mediu propice. De asemenea, astfel de realizări inspiră și motivează alți elevi să urmărească excelența în domeniile care îi pasionează.
  Educația este cheia dezvoltării individuale și colective, iar performanța lui Luca Mureșan reprezintă un exemplu viu al modului în care investiția în educația tinerilor poate aduce beneficii atât la nivel personal, cât și la nivel social.
  Felicitări lui Luca și tuturor celor care au contribuit la acest succes notabil, deoarece reprezintă un pas important în promovarea și dezvoltarea educației și competențelor în domeniul informaticii în România. Luca Mureșan este un exemplu demn de urmat pentru tinerii din întreaga țară și poate inspira o nouă generație de viitori informaticieni de succes”, este mesajul transmis de Colegiul Național Mihai Eminescu. 


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts