More

    Rocadă între Babța și Vetiș în Liga a 4-a

    fotbal-judet

    Comitetul Executiv al AJF a stabilit ieri componența celor două serii din Liga a 4-a și de asemenea a fost stabilit și programul campionatului ce va începe pe 11 august.
    În campionatul 2013-2014 din Liga a IV-a s-a facut o modificare in cele doua serii, astfel Vointa Babta urmind sa faca parte din Seria A, iar Viitorul Vetis din Seria B.
    Vicepreședintele AJF-ului, Zoltan Pataki, a declarat că tot în ședința de ieri s-au stabilit criteriile de omologare a terenurilor pe care se disputa jocuri in Liga a IV-a, după care s-a efectuat tragerea la sorti pentru stabilirea programului turului de campionat Liga a IV-a 2013-2014.
    Tot Zoltan Pataki a anunțat că definitivarea Comisiilor din cadrul AJF va fi facuta in sedinta urmatoare din 2.08.2013 cînd se va stabili și programul Ligii a 5-a.
    În prima etapă a ligii a 4-a ce va avea loc pe 10 și 11 august vom avea parte de cîteva partide interesante, în seria A, campioana Cărășeu va juca pe terenul nou-promovatei Crucișor, Apa va întîlni acasă pe Livada iar Micula, echipă ce se anunță una dintre favorite la titlu, va debuta acasă într-un meci cu Someșul Odoreu.
    În seria B, prima ettapă aduce și primul derby, la Cămin, șvabii vor întîlni finalista ediției trecute, Someșul Oar.
    Vicepreședintele Pataki a ținut totuși să precizeze că programul ar putea fi refăcut dacă vor fi cel puțin două echipe în fiecare serie care să se retragă din campionat.
    Ca o noutate, în cele două serii avem și două echipe de rezervă ce ar putea lua locul eventualelor retrase. E vorba de Olimpia II Satu Mare în seria A și Victoria Petrești în seria B.

    Programul primelor trei etape din cele doua serii ale Ligii a IV-a arata astfel:

    Untitled-1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE