More

    Se conturează lotul galben-albaștrilor

    oli
    Trei reprize a 40 de minute. Atît a durat partida de verificare de ieri de la Dorolț dintre Olimpia Satu Mare și FC Zalău. Sătmărenii au cîștigat prima repriză cu 3-0 și ultima cu 4-3, în vreme ce sălăjenii s-au impus la limită, 1-0 în partea a doua. La final am consemnat un 7-4 pentru Olimpia după două ore de joc în care antrenorii celor două echipe au testat toți jucătorii din lot.
    Prima repriză a fost dominată clar de Olimpia care a și înscris de trei ori prin Ionașcu, autogol în minutul 17, Gavrilescu-minutul 30 și Lemak-minutul 39. Sălăjenii au avut și ei două bune ocazii la începutul partidei, ambele irosite de Mariș. În formula de start la Olimpia s-au regăsit noile achiziții, Șomolean, Schwarczkopf sau Lemak, toți cu evoluții promițătoare, de asemenea Gavrilescu și Bujor au arătat și ei o poftă deosebită de joc . De altfel Gavrilescu a reușit și cel mai frumos gol al meciului, un șut de la 20 m direct în vinclul porții lui Chiș.
    Repriza a doua a fost ceva mai săracă în faze de poartă. Kinczel și Feier au ratat două oportunități pentru galben-albaștri în vreme ce la cealaltă poartă , în minutul 62, Ardelean l-a lobat pe Șuta de la 16 m. pentru primul gol al sălăjenilor.
    Partea a treia a adus șapte goluri… Zălăuanii au reușit chiar să egaleze la patru dar pînă la final experiența jucătorilor lui Csik și Dragomir a înclinat decisiv balanța pentru un oarecum neașteptat 7-4.
    Au marcat în partea a treia: Gavrilescu-min 89, Dănilă-min 110, Dragoș – min. 117 și Cozma-min 120(pen) pentru Olimpia respectiv Ardelean ( min 87, 93) și Cherecheș-min 95 pentru FC Zalău.
    Olimpia-repriza I- Șuta-Moș, Șomolean, Iuhas, Hanus- Gavrilescu, Schwarzkopf, Botoș, Roatiș-Lemak, Bujor.
    Olimpia –repriza a II-a- Șuta-Sabău, Șomolean(Hanus), Homorozan-Molnar, Micaș, Kinczel, Prodan-Feier, Toma.
    Olimpia-repriza a III-a-Gorbe-Molnar, Sabău, Silaghi, Glodean-Gavrilescu, Villand, Cosma, Roghină-Dănilă, Dragoș.
    Portarul Bogdan Miron nu a evoluat deoarece abia ieri s-a întors acasă din Portugalia, în vreme ce Marinaș, Munteanu și Florin Mureșan, accidentați au urmărit de pe margine evoluția colegilor.
    FC Zalău- Chiș-Lung, David, Negrean, Ionașcu-Dinu, Bode, Bene, Supuran-Mariș, Sigartău.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE