More

    Crimă la Tarna Mare

    crima

    O crimă oribilă a avut loc miercuri seara la Tarna Mare când un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost ucis în bătaie de un vecin de-al său în vârstă de 55 de ani. Tragicul eveniment s-a produs pe seama consumului excesiv de alcool, iar criminalul este cunoscut de vecini ca având afecţiuni psihice, fiind internat de mai multe ori în spital. Autorul faptei a consumat alcool pe tot parcursul zilei de miercuri, deşi lua medicaţia pentru boala de care suferă şi, la un moment dat, din motive încă necunoscute, a început să-şi bată crunt calul. Văzând la ce chinuri este supus bietul animal, soţia şi soacra acestuia au ascuns calul de furia bărbatului. Neştiind ce s-a întâmplat, bărbatul s-a dus la vecini crezând că patrupedul este ascuns acolo. Negăsind animalul, bărbatul s-a înfuriat şi mai tare şi a luat-o la bătaie pe vecina sa. Victima, în vârstă de 44 de ani, a intervenit ca să-şi apere mama, moment în care agresorul a tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe el. Mai mult decât atât, a smuls un par din via din spatele casei şi a lovit-o pe victimă până ce aceasta nu a mai mişcat, după care s-a dus acasă.
    Vecinii victimei au anunţat de urgenţă ambulanţa şi poliţia. Bărbatul, care era mai mult mort decât viu, a făcut un stop cardio-respirator în drum spre spital, iar medicii de pe ambulanţă nu au mai reuşit să-l resusciteze constantând decesul.
    Cazul a fost preluat de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, iar autorul omorului a fost reţinut în cursul nopţii de miercuri spre joi. Acesta a fost prezentat ieri instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 29 de zile, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE