More

    Vinerea neagră cu verde pentru cumpărături!

    black

    Sătmărenii şi-au burdușit ieri portofelele și au ieșit mai repede de la serviciu. Distracția de vineri seara s-a mutat din cluburi în magazine. Mai exact în Centrul Comercial Someşul. Comercianții sătmăreni s-au bătut în oferte avantajoase odată cu Vinerea Neagră a Cumpărăturilor. Black Friday e ziua în care magazinele rămân deschise până târziu în noapte, în timp ce clienții se înghesuie să cumpere produse la prețuri cât mai reduse.

    Conceptul de Black Friday a fost preluat și de comercianții sătmăreni, mai exact de firmele din incinta Centrului Comercial Someşul. Este ziua care practic a deschis sezonul de cumpărături pentru Crăciun. Și în acest an sătmărenii au fost aşteptaţi la magazine cu reduceri avantajoase ce au ajuns până la 80 la sută. Iar comercianții și-au modificat programul pentru a fi toată seara la dispoziția clienților.

    De ieri dimineaţă și până târziu în noapte sute de persoane au colindat magazinele și au cumpărat cam tot ce aveau scris pe lista de cadouri pentru Crăciun. De la haine de iarnă, la bijuterii, ceasuri, cosmetice și parfumuri, toate au fost accesibile la prețuri reduse vineri. Nu este prima dată când comercianții sătmăreni anunță mari reduceri de prețuri pentru toate produsele de pe stoc. Black Friday a fost sărbătorit și anul trecut la noi în municipiu, tot prin lansarea unor promoții greu de refuzat. În plus, Centrul Comercial Someşul realizează în fiecare an tot în stilul american Noaptea Albă a Reducerilor.

    Una dintre reducerile interesante a fost la magazinul BOSSINI din incinta Centrului Comercial Someşul, acolo unde s-a aplicat o reducere de 40% la toate produsele de Black Friday. “Vino vineri, 29 noiembrie, la Bossini în Centrul Comercial Someşul și profită de oferta promoțională -40% la toate articolele din magazin! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, vineri și sâmbătă, 29-30 Noiembrie. Îmbracă-te cu bucurie! Bossini, be happy!”, a sunat invitaţia celor de la Bossini din incinta Centrului Comercial Someşul.

    Centrul Comercial Someşul a apărut din nevoia comercianţilor din Satu Mare pentru un spaţiu adecvat, urban, performant, pentru a-şi desfăşura activitatea. Pentru consumatori Centrul Comercial Someşul e un loc perfect pentru a-şi petrece util timpul. Clădirea Centrului Comercial Someşul a fost finisată în 1985, sub denumirea de Magazinul Universal Someşul, fiind singurul magazin mare din Satu Mare amplasat chiar în centrul nou al oraşului.

    Silvia Spanciu

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE