More

    Patru hoţi şi scandalagii prinşi de poliţişti

    hoti

    Lucrătorii din cadrul IPJ Satu Mare au depistat în weekendul trecut patru persoane care au comis infracţiuni. Acestea s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, distrugere, respectiv violare de domiciliu, Astfel, poliţiştii Poliţiei Oraşului Ardud l-au identificat pe Iosif K., în vârstă de 40 de ani, care în cursul serii de lunea trecută a sustras două biciclete proprietatea părţilor vătămate Paul S. şi Ghizela K., cauzând un prejudiciu de 300 lei. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în cursul aceleiaşi seri, bărbatul a încercat să fure şase găini, pe care le omorâse prin frângerea gâtului, din gospodăria lui Andras B., însă a fost surprins de proprietar, motiv pentru care le-a abandonat şi a fugit pentru a nu fi identificat.
    La rândul lor, poliţiştii Postului comunal Cehal l-au depistat pe Vasile B., care, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Orbău, a spart două geamuri ale locuinţei proprietatea părţii vătămate Mariana P., pe motiv că aceasta ar fi refuzat să-l primească în casă. Poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Carei îl cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu pe Iuliu K., în vârstă de 54 de ani, întrucât în cursul serii de vineri, aflându-se în stare de ebrietate, a escaladat gardul imobilului lui Magdalena V. şi a intrat pe uşa neasigurată în bucătărie, fiind surprins de proprietară în timp ce căuta băuturi alcoolice.
    Poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au fost sesizaţi sâmbătă că autori necunoscuţi au spart geamul frizeriei din localitatea Supuru de Jos, cauzând un prejudiciu de 300 lei. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea autorului, acesta fiind Adrian C., în vârstă de 20 de ani, care în cursul serii de vineri, fiind sub influenţa alcoolului, a lovit geamul cu pumnul, reuşind să-l spargă. Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE